Jur en Diane

Voor ons was het de eerste keer kamperen in Italie. Richting Castel San Pietro waar we zeer verrast werden door het prachtige landschap. Het ontvangst was zeer hartelijk. Alle info die Marian had toegestuurd van te voren hadden we uitgeprint en was erg handig om mee te nemen als we op stap gingen. Ook alle andere tips en enthousiasme van Evert en Marian over de uitjes waren heel fijn. We hebben genoten van het heerlijke diner van Evert samen met alle gasten. Evert en Marian bedankt voor jullie gastvrijheid en mooie camping. Een vakantie om niet te vergeten. Jur en Diane.

 • "Wat een prachtige stek hebben jullie, we komen graag weer terug."

  Rianne, Leon, Mees, Anne
 • "We hebben een fantastische vakantie gehad. De camping was precies wat we gehoopt hadden.Bedankt voor jullie gastvrijheid"

  Nick, Barbara en kinderen
 • "Voor ons was het de eerste keer kamperen in italie. Het ontvangst was zeer hartelijk"

  Jur en Diane
 • "Na 3x eerder op de heuvel te zijn geweest, werd de kinderen gevraagd waar we dit jaar naar toe zouden willen gaan op vakantie"

  Michel Jacqueline
 • Faciliteiten

  Faciliteiten

  Veranda, Zwembad, Trampoline, Tafeltennistafel, Selfservice Koelkast, Bibliotheek, Schaduwplekken om te zitten

  Lees meer
 • Omgeving

  Omgeving

  Centraal gelegen in Le Marche Italië waar vele uitstapjes mogelijk zijn.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.